Sarineke

Geneeskundestudenten: opgelet!

D.V. 5 en 6 maart 2010 is het weer zover! Het CMF studentencongres zal deze dagen weer plaatsvinden. Hierbij ben je alvast van harte uitgenodigd!

Is het belangrijk voor christenen om carrière te maken? Wat zegt de bijbel hierover? Mogen we als christen streven naar een toppositie? Welke rol speelt God in het maken van keuzes in onze carrière? Deze en nog andere vragen komen aan bod tijdens drie lezingen.
Ook bieden verschillende workshops de kans om samen met geneeskundestudenten uit het hele land verder na te denken over God en/of carrière. Diverse onderwerpen komen aan bod; van ‘tropengeneeskunde – met een kritische noot’ tot ‘C.V. building – do’s & don’ts’. En wat dacht je van de workshops ‘Vrouwelijke Artsen met Power’ en ‘Men Only’?
Kortom, ga je moeilijke vragen niet uit de weg en wil je ook graag andere christen geneeskundestudenten en -artsen ontmoeten, noteer dit weekend dan alvast in je agenda!

Tot dan!
De CMF Congrescie 2010

Heb je nog vragen? Mail dan naar: congres@cmf-nederland.nl
Voor meer info & aanmelding kijk je op www.cmf-nederland.nl

P.s. Het congres is vooral gericht op geneeskunde-studenten, maar andere geïnteresseerden zijn natuurlijk ook van harte welkom!