smartie

Begeleider naschoolse begeleidingscentrum Studiepunt m/v

Het naschoolse begeleidingscentrum Studiepunt werkt samen met het Gomarus College om leerlingen die moeite hebben met het maken van huiswerk door gebrek aan inzicht of planning. Studiepunt heeft verschillende locaties in onder andere: Groningen, Zuidhorn en Drachten. De samenwerking met het Gomarus College is belangrijk aangezien wij vanuit een christelijke visie naschoolse begeleiding verzorgen. Het Studiepunt biedt op schooldagen activerende, motiverende en ondersteunende begeleiding aan kinderen en jongeren van de middelbare school. Op het Studiepunt zijn grofweg twee soorten groepen aanwezig, een groep met kinderen met een functiebeperking en een andere groep die moeite heeft met het plannen en leren van huiswerk en leerstof. De begeleiding van leerlingen met een functiebeperking is intensiever en vindt plaats in groepen van twee tot vier leerlingen, de overige begeleiding vindt in groepen tot acht leerlingen plaats. Deze groepen zijn vaak divers qua samenstelleng in leeftijd en niveau van onderwijs.

Functiebeschrijving
Als naschoolbegeleider ben je verantwoordelijk voor het activeren, motiveren en ondersteunen van leerlingen. Vanuit je rol als begeleider van een groep ben je het eerste aanspreekpunt voor vragen en problemen die leerlingen aangaande de lesstof hebben. Elke groep heeft twee begeleiders, jij bent samen met je medebegeleider verantwoordelijk voor het behalen van het doel van de begeleiding. Het doel van Studiepunt is: het bevorderen en/of handhaven van de zelfredzaamheid en het stimuleren van gevoel van eigenwaarde van de leerlingen.

Functie-eisen

  • Je bent actief christen;
  • je hebt een goed inlevingsvermogen en bent contactueel vaardig;
  • je bent een vriendelijke persoon;
  • je bent minimaal 2 middagen per week van 14:30-17:00 beschikbaar;
  • je bent flexibel;
  • je wilt ervaring opdoen in het onderwijs.

Opleiding of studie niveau HBO/WO met minimaal een propedeuse.

Opleiding of studie richting met onderwijs, pedagogiek, psychologie of opleiding tot docent is een pré. Maar we zoeken ook mensen die bijles kunnen geven in wiskunde, natuurkunde en scheikunde.

Overige informatie
Een voorwaarde voor het werken bij Studiepunt is dat er een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) kan worden overlegd. Het salaris wordt bepaald op basis van ervaring en leeftijd.

Inlichtingen
Wil je graag meer informatie over de vacature? Joop de Goede (Projectleider) tel nr.06-16006731, Dirk Bijlsma 06 06-45348510, Mariska Feenstra 06-54650928.

Solliciteren
Ben je geïnteresseerd? Mail dan zo snel mogelijk maar in ieder geval voor 30 december naar j.de.goede@gsg.nl je sollicitatiebrief met Curriculum Vitae.

Leuk werk, om het geld hoef je het niet te doen..

Koning Drietand
smartie schreef: Leuk werk, om het geld hoef je het niet te doen..

Verdient het niets dan?

te weinig voor de verantwoordelijkheid die je hebt. tis niet meer dan het minimum loon ongeveer

Is dit een soort van promotie?