Matthias

Ha GSV,

OVcie 2024 staat, voordat het officieel ingeslagen is, alvast op om, zoals in 2014 door middel van een voorstel besloten is, uw mening te peilen over de onderwerpen voor lezingen. Aankomend jaar zijn we als OV-cie enthousiast om weer een aantal interessante lezingen te organiseren, maar daarvoor hebben we uw hulp nodig!
Heeft u ooit de intentie gehad om een TED-talk te geven maar was het net te spannend? Dan laat je het iemand anders toch doen? Waar zou u graag een lezing over willen? Waar ligt uw passie? Waar ligt uw interesse? Deel het met ons, en wellicht kunnen we het verrijken van uw kennis faciliteren komend jaar.
Via deze link kunt u op een aantal door ons bedachte onderwerpen stemmen en zelf suggesties doen!
Nog geen minuutje werk en we zouden het enorm waarderen als u het invult! Als er voor donderdag al genoeg respons is, kunnen de resultaten zelfs gepresenteerd worden.

Alvast bedankt,

Namens de OV-cie 2024

Wilmar Beute
Matthias Drijfhout
Maarten van der Es
Christiaan Haan
Ruben Oosterhuis

Ha amice Drijfhout,

U bent natuurlijk op hoogte van de reglementen en weet dat de resultaten van de enquĂȘte op komende HV gepresenteerd dienen te worden. Bent u dit wel van plan, als voorvechter van de structuur die onze vereniging en HV kent?

Ik zie uit naar uw reactie,

Thomas

Ha amice ten Napel,

Wat mooi om te horen dat er nog iemand op de hoogte is van de besluiten der GSV.
We hebben het op BK er net over dat de kritische GSV op het forum, tegenover de VGSE (en Senaat) een beetje is weggezakt. Fijn om te zien dat het bij de ouderejaars er nog in zit!
Om uw vraag te beantwoorden; er is overlegd en bij voldoende respons zal er zeker een korte presentatie zijn, mits de tijd het toelaat.

Ik hoop ook u dan te woord te kunnen staan, voordat u uitgepedeld wordt.

Immer amicaal,

Matthias Drijfhout