keet

Uitnodiging Studenten
‘100 dagen van het WI’

Het kabinet heeft aangekondigd de eerste honderd dagen te gebruiken voor gesprekken met de samenleving. Parallel hieraan gaat het Wetenschappelijk Instituut van de ChristenUnie gesprekken voeren over belangrijke thema’s uit het regeerakkoord. De opbrengst hiervan wordt voor de zomer aangeboden aan het kabinet.

In een serie van vier openbare bijeenkomsten gaat het WI gesprekken voeren met deskundigen, bestuurders, vertegenwoordigers van christelijke organisaties en ook met u als student. We willen u daarom van harte uitnodigen om mee te denken en uw ideeën voor het nieuwe kabinet met ons te delen. Dit kan op een of meer van de volgende bijeenkomsten:

Startbijeenkomst (o.a. met de thema’s: participatie en Europa)
Vrijdag 23 maart,14:00-17:00

Zorg en Onderwijs
Vrijdag 20 april, 14:00-17:00

Klimaat en Duurzaamheid
Vrijdag 11 mei, 14:00-17:00

Jeugd en Gezin
Vrijdag 1 juni, 14:00-17:00

Alle bijeenkomsten zullen plaatsvinden in een zaal van Brasserie Bellevue te Amersfoort. (tegenover het Centraal Station van Amersfoort).

U bent van harte uitgenodigd om bij deze bijeenkomsten aanwezig te zijn en uw kennis en inzichten met ons te komen delen. Aanmelden via www.christenunie.nl/100dagen is noodzakelijk, vanwege de beperkte capaciteit van de zaal.

Meer informatie over de bijeenkomsten en over de speciale gastsprekers kunt u vinden op www.christenunie.nl/100dagen.