GSp

Het GSp is dé studentenvoorziening voor alle studenten die verdieping zoeken op het gebied van levensbeschouwing, maatschappij, filosofie en religie. Je kunt er je blikveld verruimen, je talenten ontplooien in verschillende commissies en andere studenten ontmoeten voor gezelligheid of een zinnig gesprek. Het GSp biedt vele activiteiten aan zoals cursussen, lezingen en films.

Het GSp zoekt per 1 september bestuursleden voor een van de volgende portefeuilles: Voorzitter, vice-voorzitter/penningmeester, Intern, Publiciteit, Studentendiensten en Extern. Een bestuursfunctie bij het GSp kost je ongeveer 10 uur per week. Dit is dus ook nog prima te combineren met het behalen van studiepunten! Natuurlijk ontvang je voor je inzet een bestuursbeurs. Ook als je geen of weinig ervaring hebt met het GSp is het goed mogelijk om bestuurder te worden.

Solliciteren? Stuur je sollicitatiemail met CV en motivatie vóór 1 juli naar voorzitter@gspweb.nl. Wil je eerst nog wat meer informatie, mail naar strong>voorzitter@gspweb.nl</strong dan ook of kijk op www.gspweb.nl.