Andrea

Vorig jaar zijn we met 8 GSV'ers (Hannah, Kristel, Ron, Joas, Daan, Wybren, Philip en ik) naar Barcelona geweest om een ontzettend mooi project van AIA te starten in twee buitenwijken van Barcelona. Deze projecten zijn zo'n succes geweest in beide gemeenten dat ze al het hele jaar bezig zijn met follow up, en gevraagd hebben of ons team komende zomer weer wil komen. Helaas gaat dit niet gebeuren, dus is hier je kans om zelf mee te doen aan dit toffe project!
Op de site van AIA wordt onder andere het volgende geschreven:

AIA-site schreef: La Vina is een kerk met ruim 80 leden, waarvan 15 jongeren. Afgelopen zomer was er een Athletes in Action team, die zoveel impact heeft gehad dat ze in november al zijn gestart met de follow-up.
AIA-site schreef: Afgelopen zomer ontving deze kerk voor het eerst een AIA team. Net na de zomer is Sergio (23 jaar) tot geloof gekomen, hij kwam elke dag naar het veld toen het AIA team er was. Nu is hij deel van het sportministryteam. De laatste tijd blijven de mooie verhalen van uit deze gemeente deze kant op komen en we zien echt dat God met de kerk aan werk is.

Tof he! AIA is nog hard op zoek naar teamleden voor dit project. Lijkt dit je wat? Meld je dan snel aan op de site. Volgende week sluit de aanmelding.
Als je meer wilt weten, klik dan snel op deze link: