David O

Beste mensen,

Bent u al bekomen van de HV? Hopelijk wel, want volgende week kunt u alweer lekker actief meedoen aan de Passionweek!

De Passionweek is een week vol interessante lezingen over verschillende onderwerpen die te maken hebben met het christelijk geloof. Dit is een week waarin je kan laten zien dat je vol vuur bent en een mooie praktische invulling van je geloof. Op zondagavond 18 maart hebben we een vrijblijvende startdienst in de Columnakerk die zal beginnen om 8 uur. Van maandag 19 tot donderdag 22 maart organiseren we ’s middags en ’s avonds lezingen. De lunchtalks vinden zowel plaats op het Zernikecomplex als in het centrum en zijn inclusief gratis lunch. Bij de avondtalks, die in UB plaatsvinden, is er gratis taart. De organisatie is al grotendeels rond maar op de volgende manieren kunnen we uw hulp nog gebruiken:

  1. Gebed: Zonder Gods leiding wordt het niks en daarom zijn alle gebeden welkom.
  2. Betrokkenheid: Like onze facebookpagina voor zoveel mogelijk bereik, wees bij de events en nodig je studiegenoten en vrienden uit.
  3. Hulp: We zoeken nog veel mensen om te flyeren, mensen aan te spreken, te helpen met boodschappen en praktische dingen. En we zoeken nog enkele slaapplekken en fietsen voor een aantal Griekse studentes die komen helpen. Je kan je opgeven door hier het formulier in te vullen of te mailen naar passionteamgroningen@gmail.com. Ook mag je ons altijd persoonlijk benaderen (Jorrik, David Oosterhuis of de rest van het Passionteam).

Meehelpen met de week betekent niet dat je meteen aan het evangeliseren bent, het is het aangaan van gesprekken over levensbeschouwing en zoals je hierboven ziet zijn er nog vele andere manieren waarop je ons kunt helpen. Alvast bedankt voor alle gebeden, hulp of andere dingen waarin je wilt bijdragen!

P.S. De adressen van de lunch talks in City Centre kloppen niet allemaal, hier kan u de zaal aanhouden die bij betreffende lezing staat.

beschrijving
beschrijving

Hier ook de flyer met correcte adressen en extra leuke plaatjes. Komt u dus vooral lekker volproppen met lunch en taart terwijl u ondertussen keihard hemelpuntjes scoort. En nu heeft u geen excuus meer om niet te komen onder het mom van dat u de weg niet wist.

beschrijving

Dames en heren,

Iets wat niet duidelijk gecommuniceerd is van onze kant, maar zeker niet onbelangrijk:
Woensdag- en donderdagochtend om 09:00 ben je ook van harte welkom om met de sprekers, de Griekse gasten en teamleden de dag (geestelijk) te beginnen door te komen ontbijten bij het N.S.G. pand!

Hier is de ruimte voor gesprek en gebed, om vragen te stellen, even te kletsen of eventueel mee te helpen bij activiteiten.

Voel je nergens tot verplicht en opgeven is ook niet nodig (misschien even handig om te laten weten), dus kom gezellig langs!