Senaat

De Studenten Organisatie Groningen (SOG) is op zoek naar enthousiaste kandidaten voor de fractie van de Universiteitsraad 2009-2010! Een jaar Universiteitsraad is één van de meest veelzijdige en inhoudelijke dingen die je naast je studie kunt doen. Als fractielid sta je in contact met de hele Groningse studentenwereld en behartig je de belangen van de studenten zo goed mogelijk. Je neemt ook zelf initiatief door bijvoorbeeld onderzoek te doen of een notitie te schijven. Hard werken wordt beloond, want veel plannen van de SOG zijn daadwerkelijk gerealiseerd.

De SOG is de algemene behartiger van de belangen van studenten in Groningen en de fractie bekleedt 8 van de 12 studentenzetels in de Universiteitsraad. Zij zet zich op een pragmatische manier in voor een hoge kwaliteit van academisch onderwijs en goede voorzieningen onder het motto 'Kwaliteit, Keuzevrijheid en Concrete Resultaten'. Zie voor meer informatie: www.studentenorganisatie.nl.

Lijkt het jou wat om namens de SOG een jaar lang de belangen van alle RUG-studenten te vertegenwoordigen? Vraag dan het uitgebreide informatiepakket of andere informatie aan bij Marieke Stuurwold (marieke@studentenorganisatie.nl). De deadline voor sollicitaties ligt op 24 februari. Sollicitatiebrieven kunnen gemaild worden naar Paulien Muntinga, lid van de vertrouwelijke sollicitatiecommissie (paulien@studentenorganisatie.nl).