Senaat

Lijst Calimero is op zoek naar enthousiaste studenten die zich een jaar lang willen inzetten om studeren aan de RUG nóg beter te maken voor alle studenten. Calimero is jong en fris, dat proberen we ook te blijven. We zoeken dus geen doorgewinterde politici, maar eigenwijze studenten met een scherpe mening.

Ben je:
Geïnteresseerd in wat er gebeurt aan onze universiteit
Een aanpakker
Eigenwijs, creatief en kritisch
Niet vies van vergaderingen en borrels
Heb je:
Een duidelijke mening
Relativeringsvermogen
Kun je:
Je mening goed onder woorden brengen
Zelfstandig werken?

Dan zijn wij op zoek naar jou!

Een jaar in de U-raad is een mooie ervaring. Je krijgt een kijkje in de keuken van bijna alles wat er binnen de RUG gebeurt en hebt veel contact met studenten. Het is goed mogelijk om naast het raadswerk een aantal vakken te volgen of bijvoorbeeld je scriptie te schrijven. Als vertegenwoordiger zien we je liever tussen de studenten dan opgesloten in een kantoortje.

Om te kijken waar Calimero zich mee bezig houdt, kun je het beste even een kijkje nemen op de website: www.lijstcalimero.nl. Onder 'verkiezingsprogramma' kun je lezen wat onze plannen waren. Via 'rondvragen' is te lezen waar wij specifiek aandacht voor hebben gevraagd.

Ben jij geïnteresseerd in Calimero? Vraag dan ons informatiepakket aan via contact@lijstcalimero.nl. Overweeg je het wel, maar weet je niet goed wat de voor- en nadelen zijn? Laat het ons weten. Onder een kopje koffie kunnen we al je vragen beantwoorden en kun je zelf een betere overweging maken.