Acrobaat

Lieve GSV-ers:
Ichthus organiseert op donderdagavond 2 maart een studentenforum met de gemeenteraadsverkiezingen van dinsdag 7 maart op het oog, in Huis de Beurs. We willen hierbij alle Groningse studenten uitnodigen, christelijk, niet-christelijk, GSV, Ichthus, NSG, iedereen!
Is er een met Christenen geengageerde Groningse politiek? En waar loopt na sluitingstijd van kroegen die tramverbinding op uit m.b.t. de Stadsetiquette? Drop je mening en word bedolven onder tegenargumenten op het studenten verkiezingsforum. Neem iedereen die je op 2 maart onderweg tegenkomt mee naar Huize de Beurs en debatteer met de studenten van NCPN, Rood (SP), PvdA, ChristenUnie (CU), Studentenstad en de Stadspartij. Dus: check de stemwijzer debatteer mee en kom er eindelijk achter op wie je altijd al had willen stemmen! Drink daarna nog een biertje of iets anders en babbel na met elkaar!

(2 maart 19:45 – 22:00u Huize de Beurs)

Groetjes van de Geloof- en Wetenschapscommissie van Ichthus
Voor vragen/opmerkingen: mail esgroenewold@gmail.com // bel 0646159307

P.S. we zijn nog op zoek naar een (geschiktere) gespreksleider. Vind je politiek interessant en wil je deze uitdaging met ons aangaan? Mail of bel (zie boven).

Robespierre

Aanvulling: CDjA komt ook.