Ambtenaar

Beste GSV'ers,

Ook zo'n moeite om de eindjes aan elkaar te knopen in deze zware tijden? Aan het eind van de maand de spreekwoordelijke dubbeltjes nog steeds aan het omdraaien? Nog steeds vast aan die vervelende bijbaan bij de Albert Hein in het dorp waar je allang niet meer woont maar wel elke zaterdag tegen een minimum uurloontje op moet komen draven?? STOP! WE WANT YOU!!

Vele (oud)GSV'ers gingen en gaan jullie voor, velen die er menig soosavondje van hebben betaald. Nu is het aan jou!

Wie zijn wij?
Hot Networkz Groningen
Werkzaamheden: Promotie, sampling, fotomarketing en direct sales.

Wij zijn een snelgroeiend marketing en promotiebureau met een grote variatie aan promotieopdrachten. We hebben naast onze vestiging in Groningen, ook vestigingen in Leiden, Haarlem en Eindhoven! Een greep uit ons klantenbestand: Veronica, Algemeen Dagblad, Dagblad van het Noorden, Telegraaf, KNVB, Coca Cola, T-Mobile, Menzis, en nog veel meer...

Flexibele werktijden op oproepbasis en verdiensten op provisiebasis, ofwel; werken wanneer jij wil, en verdienen hoeveel jij wil/kan!! Ideaal toch?!

Wie ben jij?
Enthousiast, gemotiveerd en gezellig! Je bent flexibel, professioneel, makkelijk in de omgang en hebt commercieel (verkoop)talent.
Je bent minimaal 1 dag per week beschikbaar, maar je bent vrij om je elke week weer opnieuw in te plannen en zoveel te werken als je maar wil. Kan je een keer een weekje niet is dat geen probleem.

Stop met zoeken en solliciteer nu, we verwelkomen je graag als nieuwe collega!!

Neem bij interesse contact met me op,
Tot snel!!

Bart de Putter
Junior Projectmanager
Tel: +31 (50) 360 1140
Mobiel: +31 (6) 43023063
Nieuweweg 44
9711 TC Groningen

Bart@hotnetworkz.com www.hotnetworkz.com

We zijn nog steeds op zoek naar jou!!

Leuk werk, veel gezellige collega's en niet geheel onbelangrijk: het zomerseizoen komt eraan:)