adamroorda

Op 18 februari vindt de tweede editie van de O.C.S.G.-kroegentocht plaats. Deze avond zullen we de sociëteiten van de verschillende verenigingen bezoeken en elkaar beter leren kennen onder het genot van een drankje. De avond zal beginnen om 22:00 in de sociëteit van Ichthus aan de Nieuwe Kijk in 't Jatstraat, waarna om 23:30 N.S.G. aan de beurt is, Hardewikerstraat 7, gevolgd door C.S.F.R. aan Schuitendiep 74 om 01:00. We sluiten af bij GSV en ATV aan de Hereweg 40 vanaf 02:30.
Neem zowel je pinpas als contant geld mee, betalingswijze verschilt namelijk per sociëteit! Vergeet ook vooral niet een geldige ID mee te nemen, deze worden gecontroleerd bij de ingang.
Het thema is dit jaar een kleurrijke beestenboel. Kom als rood, geel, groen, blauw, oranje of paars dier en vertegenwoordig jouw vereniging op deze kleurrijke beestenboel!
Extra motivatie: maak tijdens de Kroegentocht een selfie met minimaal 4 personen van verschillende verenigingen en maak kans op een leuke prijs! Post de foto in de pagina van het evenement en verbroeder tijdens één van de leukste evenementen van het jaar.
Hartelijk welkom!

Alvast bedankt!
Groetjes,
--
Djoeke Dijksterhuis
Secretaris O.C.S.G.

Parkweg 94a
9725 EM Groningen
@: secretaris@ocsg.nl
M: 06-23167908

Ja dit wordt super mooi!
Om de bovenstaande woorden in beelden weer te geven:

POSTERT

En een voorbeeldje van de selfie-actie

POSTERT

Zie jullie donderdag in het GEEL (:

albertinenanninga

Dat is geen selfie :)

Ik vond het echt een fantastisch feestje!
Bedankt O.C.S.G. en de fanatieke GSVers in de achterzaal.