Jurriaan

Onderstaande mail kwam gister in mijn abactis-inbox binnen. Wellicht een leuke optie voor een eerstejaars die nog geen kamer heeft?

Kamer te huur

In onze hoekwoning aan de Turkooisstraat te Groningen (wijk Vinkhuizen) verhuren wij 4 kamers voor (mannelijke) studenten. De woning is op fietsafstand gelegen van zowel het stadscentrum als het Zernikecomplex.

Beneden is een gemeubileerde gemeenschappelijke woonkamer, keuken en toilet. De keuken is voorzien van koelkast, wasmachine, vaatwasser, oven/magnetron en keukeninventaris.
Op de eerste verdieping is een gezamenlijke douche/ toiletruimte. Verder zijn hier drie kamers.
Op de vliering is een ruime overloop, waar de c.v. staat. Tevens is hier de 4e kamer.
De woning is geheel voorzien van centrale verwarming. Bovendien heeft elke kamer een internetaansluiting.
Verder beschikt de woning over een kleine voortuin en een ruime achterplaats, waar tevens de gezamenlijke fietsenberging is.

In deze woning is op de eerste verdieping per direct een kamer te huur van ongeveer 10 m2. De huurprijs bedraagt € 266,= per maand. Deze prijs is all-inn, dat wil zeggen dat er geen verdere kosten bovenop komen.
Bij de aanvang van de huur wordt een huurovereenkomst afgesloten, waarin de wederzijdse rechten en verplichtingen zijn vastgelegd. Tevens wordt er dan een eenmalige borg betaald van € 100,--.

Als je belangstelling hebt voor deze kamer, kun je reageren op het volgende mailadres: janlindenholz@gmail.com of onder telefoonnummer 06-42162548.