Henricus T.L.

Maandagavond 27 februari geeft de muziekafdeling van het Israëlische leger (Tzahal) een concert in de Immanuëlkerk, Overwinningsplein 1 te Groningen. Het concert duurt van 20.00 tot 22.00 uur en toegangkaarten kosten 5 euro. Tzahal brengt traditionele en eigentijdse muziek met veel bijbelteksten. Hun optreden kreeg als motto mee: “Veel liefs van Tzahal, ik ben geboren voor vrede”. De organisatie is in handen van de stichting Christenen voor Israël, in samenwerking met een plaatselijke werkgroep.

Het je zin in een swingend muziekfeest? Dan mag je dit niet missen! Zoals je waarschijnlijk weet gaan Israëlische jongens en meisjes als ze 18 zijn voor een aantal jaren in dienst. Diegenen die muzikaal talent hebben komen in de entertainmentgroep van het leger. Voor veel Israëlische muziekanten is dit een opstap naar een succesvolle carrière. Ze treden op in veel landen van de wereld. Vorig jaar maart heeft Tzahal een spetterend concert gegeven in de Grote Kerk in Apeldoorn en dat was een groot succes. Wil jij deze geweldige avond ook meemaken, dan zie je hieronder hoe je aan kaarten kan komen:

Toegangskaarten á 5 euro p.p. zijn te bestellen bij Christenen voor Israël in Nijkerk, tel. 033-422 0404 (overdag en 's avonds, maandag t/m zaterdag) en via website: www.christenenvoorisrael.nl. Na ontvangst van de bestelling wordt het gewenste aantal kaarten z.s.m. met een acceptgiro toegestuurd. Kaarten zijn in Groningen verkrijgbaar bij: VVV Groningen, Grote Markt 25, bij Bijbel- en Boekencentrum, Nieuwe Ebbingestraat 34 en bij Chr. Boekhandel Riemer en Walinga, Oude Kijk in 't Jatstraat 71. In Delfzijl bij: Evang. Boekhandel de Fakkel, Landstraat 19. In Winschoten bij: Chr. Boekhandel en Kadoshop De Windroos, Engelstilstraat 9. Voor zover de voorraad strekt op de avond zelf aan de zaal.

Wat is jullie band met het leger van Israel?? Daar is toch helemaal niets christelijks aan??

Henricus T.L.
ARD schreef: Wat is jullie band met het leger van Israel?? Daar is toch helemaal niets christelijks aan??

Het gaat niet om het leger an sich, maar om de boodschap die deze groep met hun muziek verkondigd.