Matthias

Ha (soort van) hibernerend GSV,

Wake Up Student gaat met de tijd mee, en heeft dit jaar iets nieuws. Ze hebben een aantal inhoudelijke blogs voor ons in petto. In de eerste richt Niels zich in eerste instantie op concentratie in combinatie met de wisseling tussen online en fysiek studeren. Dit zou dus erg kunnen helpen om het studeren weer op een goede manier op te pakken.
Daarnaast willen ze graag een visie op onderwerpen leveren die voor studenten spelen. U mag dus onderwerpen aandragen die ik vervolgens door zal spelen. Misschien dat ze hier dan bij kunnen helpen door middel van een blog.
Een introductiefilmpje van slechts 57 seconden!

Hierbij de eerste blog. Doe er uw voordeel mee!

Ha GSV,

Het is al een tijdje terug dat u iets heeft mogen horen van Wake Up Student! Vandaag heb ik weer een blog voor u over het omgaan met teleurstellingen. Corona lijkt al een tijdje achter de rug maar heeft veel impact gehad op iedereen. Misschien heb je wel een enorm teleurstellende tijd achter de rug.
Teleurstelling en tegenslagen horen bij het leven. Een onvoldoende voor een tentamen, een relatie die verbroken wordt, een afwijzing na een sollicitatie. Soms is het heel concreet (je laptop gaat kapot) en soms is het minder tastbaar (je had meer van je studententijd verwacht). Soms is de impact klein (het concert waar je naar uitkeek gaat niet door), soms groot (je ouders besluiten uit elkaar te gaan). Dat we met tegenslagen te maken krijgen is onvermijdelijk. Wat kun jij doen om daar het beste mee om te gaan?
In dit korte filmpje geeft Wake Up Student (Niels en Jasper) drie tips voor het omgaan met teleurstellingen. Dit is uitgebreider verwoord in de tweede blog.

Weet dat je (ook met andere dingen) bij Wake Up Student terecht kan voor een vrijblijvend gesprek, maar denk ook aan de vertrouwenspersonen, de IFES-werker en de studentenpastor die graag een luisterend oor bieden!

Daan Hulzebosch

Heel nice dat Wake Up Student dit doet en dat dit ook gedeeld wordt. Ongetwijfeld één van de meest belangrijke dingen voor een student, zeker bij een studentenvereniging zoals de GSV. Lekker bezig Senaat!