NienkeBraam

Hallo GSV!

Het duurt nog even voordat het zo ver is, maar ook in het jaar 2020 is er weer een Passion Week! Voor wie het niet weet: dit is een week vol interessante lezingen tijdens de lunch en in de avond over onderwerpen die te maken hebben met het christelijk geloof. Dit jaar zal dat plaatsvinden van 2 - 5 maart. Schrijf het in uw agenda en zorg ervoor geen lunchdates en -afspraken plant in deze dagen.
Op dit moment zijn we druk bezig met het concretiseren van het thema, dat we in januari zullen onthullen.

Zonder Gods zegen wordt de Passion Week niet een groot succes, dus wil je helpen door voor de zegen over deze week te bidden? Hier: http://eepurl.com/bMjsL1 kan je je subscriben voor de Prayermail die je (twee)wekelijks krijgt waarin we onze gebeds- en dankpunten delen. Tevens ontvang je dan een kijkje achter de schermen.

Dit was het voor nu!

Groetjes van het Passion Team 2020

NienkeBraam

Ha GSV!

Inmiddels zijn de voorbereidingen voor de Passion Week in volle gang. Wat en hoe precies kunt u lezen in de volgende Prayer Mail: http://eepurl.com/bMjsL1.
We hebben vrijwilligers nodig die ons helpen tijdens de week, dus als je dat wil, dan mag je me een appje sturen. Maar we vragen ieder van jullie om één ding voor ons te doen dat weinig tijd kost en toegevoegd kan worden aan je dagelijks gebed.

Wil je bidden voor 2/3 mensen die tijdens de Passionweek, op welke manier, dan ook geraakt mogen worden door het evangelie? Denk daarbij aan studiegenoten, vrienden of familie.

Dat was het voor deze keer. Binnenkort onthullen we het thema!

Groetjes van het Passion Team 2020