W

Komende weken worden weer twee alphacursussen voor en door studenten georganiseerd - de maandagavondcursus door de NSG, de donderdagavondcursus door de OCSG.

De alphacursus is een kennismaking met het christelijk geloof in tien avonden en een weekend. De cursus is ontwikkeld voor niet-christenen, maar daagt ook christenen uit om na te denken over de kern van hun geloof.

Voor meer info kun je op de site www.alphagroningen.nl/student kijken of naar de vrijblijvende informatieavond komen op donderdag 21 september om 21 uur in café Cum Laude (Haddingedwarsstraat).

Verder zijn jullie natuurlijk ook welkom op de eerste avond dat we op normale locatie zitten. Voor de maandagavondcursus is dat waarschijnlijk de Goede Herderkerk, voor de donderdagavond de Magnolialocatie van het Gomarus-college.

Het alpha-team zou het in het bijzonder waarderen als je iemand meeneemt die jij (opnieuw) kennis wilt laten maken met het christelijk geloof. Neem dus een vriend of vriendin mee naar de cursus!

Alvast opgeven voor zowel de maandag- als donderdagavond kan op dit forum of door een mailtje of telefoontje naar Paul Nieboer (paulnieboer@gmail.com; 0614399738).

We hopen weer op veel belangstelling!

Namens het alphateam,

Matthijs Schalk
Wouter Lieffijn

bump

Zo, relaxed he, kun je aanstaande donderdag voor soos nog even naar de Alpha info avond, waar het gewoon gezellig borrelen is en je alvast kunt zien wie er misschien ook Alpha gaan doen en waar je een kort praatje hoort!

als het goed heeft iedereen gisteren een flyer gekregen...geef die ook weg aan een vriend/vriendin/bekende, met andere woorden:

nodig iemand uit voor de Alpha cursus, die Jezus nog niet kent

bump