Alienke

De Kamer is +/- 12 m2 inclusief eigen keuken. Daarnaast is er nog een balkon van +/- 2 m2. De kosten voor de kamer zijn 243,50 per maand incl. gas, licht, water, internet en wasmachine. Ook krijg je bij deze kamer je eigen koelkast met vriesvakje. Deze hoort bij de kamer.

Per 1 juni is de kamer vrij en zoeken wij een gezellige en relaxte nieuwe 4e huisgenoot. We zijn een gezellig huis waar altijd wat te beleven is!
Huize Winschoterdiep ligt in de wijk Oosterpoort in Groningen, op 7 fietsminuten afstand van het centrum, nog geen 5 fietsminuten van het Centraal Station en nog geen 3 minuten van de Euroborg.
Het huis beschikt over een prima douche en toilet! Het wordt met de CV verwarmd, heeft een wasmachine, een gezamenlijke keuken(voor de overige 3 huisgenoten). Je deelt de douche en het toilet met 3 mooie dames. Een ieder heeft een taak in huis om het schoon en opgeruimd te houden.

Wij zijn opzoek naar een dame tussen de 18 en 23 jaar die sociaal is, en het leuk vind om een samen met ons in huis te wonen en af en toe iets gezelligs te ondernemen.

Ben je een man en denk je o wat jammer: probeer ons als vrouwen te imponeren met wat je meer te bieden hebt dan een eventuele vrouw en je maakt ook kans om op de hospiteeravond te komen.

Lijkt het je wat, stuur dan tot en met uiterlijk zondag 20 mei 2012 een leuke mail met informatie over jezelf, je studie, je grootste blunder en al het andere dat we moeten weten naar: esterschaaf11@hotmail.com.
Dan hoor je maandag 21 mei of je uitgenodigd bent voor het hospiteeravond op woensdag 23 mei. De kamer is beschikbaar vanaf 1 juni.

Groetjes,
Alienke Noordhuis (GSV, 1e jaars),
Karina Berghuis (N.S.G. dispuut Aurifer, 3e jaars) &
Ester Schaaf (N.S.G, dispuut Aurifer 3e jaars)

Mark, grijp je kans!

Verkeerde forumonderdeel, webcie verplaats het!
En Mark kan al in een andere kamer daar.

Ik ga direct schrijven.

broommaster2000

Ook hierop wil mijn vriendin graag reageren: viewtopic.php?f=16&t=5990

Hihihi,

Super mooi herman