Snake

Er gaat veel informatie rond over de Alpha, extern, intern en wat al niet meer. Om het allemaal niet al te verwarrend te laten zijn, vooraf dit: Dit bericht gaat over ALLE Alphacursussen, die een gezamelijke feestavond (introductie) houden voorafgaand aan de start van de verschillende cursussen.

Uitnodiging voor een (feest-)maaltijd:

Vrijdag 21 januari zijn alle Groningers om 18.30 uitgenodigd voor een feestmaaltijd in het Gomaruscollege, locatie Magnolia. De maaltijd is bedoeld als officiële start van de nieuwe Alphacursussen in Groningen. Iedereen die geïnteresseerd is in het volgen van Alphacursus of gewoon nieuwsgierig is, is uitgenodigd!

Na de maaltijd, is er een praatje over wat de Alphacursus inhoudt en krijg je specifieke informatie over de verschillende Alpha’s in de stad Groningen. Als het je wat lijkt kun je je dan ook inschrijven voor een cursus. Om 21.00 uur ongeveer is de avond afgelopen.

Als je dus al aan het overwegen was dit seizoen de (interne) Studentenalphacursus maar eens te volgen, of als je studiegenoten, collega’s buurvrouwen, opa’s en oma’s, of andere mensen in je omgeving kent, waarvan je denkt dat ze wel een Alpha zouden willen volgen, kom dan gezellig mee-eten komende vrijdag!

Je hebt nog een weekje de tijd om te beslissen of je komt, maar voor de organisatie van de avond is het handig om te weten hoeveel mensen er komen. Je kunt je opgeven bij Ronald Mol (06-41783395)

heej... das morgen al! Gaan er nog mensen naartoe?!

das voor intern en extern?

Even de kleine zwarte lettertjes lezen Bruinis.