Stieneke

Over de VERNIEUWDE Alpha-cursus
speciaal voor studenten!

www.alphagroningen.nl/student

Hallo leden van ATV, CSFR, GSV en Ichthus,

Hierbij willen wij je als collega-studenten uitnodigen om de VERNIEUWDE StudentAlpha-cursus te volgen. De cursus wordt op de woensdag- en de donderdagavond gegeven. => Dus je kunt kiezen welke avond je het beste uitkomt!

Wat is Alpha? => Informatieavond:
Voordat de cursus van start gaat, is er de Alpha-informatieavond. Op deze avond zal worden verteld wat de cursus inhoudt en kan je kennis maken met de mensen die de cursus geven. Ook wordt er een kort praatje gehouden met als titel “Het christelijk geloof: saai, onwaar en achterhaald?” Dit is op woensdag 21 september 2005 in café Cum Laude, Haddingedwarsstraat 10. Je bent welkom vanaf 21:00 uur. Het praatje is om 21:30 uur.

Start:
De eerste echte cursusavonden zijn op respectievelijk woensdag 28 en donderdag 29 september. (Kijk voor alle data op de site!)

Neem iemand mee!
We willen je met name vragen om ook vooral je niet-christelijke vriend, vriendin, klasgenoot, collega of buurman mee te nemen om ook hem of haar in aanraking te laten komen met het evangelie. Op deze manier kun jij als christelijke student in Groningen een lichtend licht en een zoutend zout zijn voor je medestudenten.

Vragen/opgave:
Voor vragen, of als je je wilt opgeven, kun je contact opnemen met Dick Welfing (06-27141779, dickwelfing@hotmail.com) of op onze, ook vernieuwde, website kijken:

www.alphagroningen.nl/student