Grietje_Eva

Amicae amicique,

Op vrijdag 22 juni, de vooravond van de verjaardag van de GSV, bent u van harte uitgenodigd om ouderwets te proosten met elkaar en met GSV'ers van weleer! Vanaf 20.00 is de sociëteit geopend en tot in de kleine uurtjes wordt u door de MALversacie vermaakt met warme herinneringen en getrakteerd op volwassen versnaperingen.

Kom langs om weer eens bij te kletsen met de verse burgers die een tijdje terug uw soosavond kleurden, te netwerken met interessante GSV-alumni, te luisteren naar verhalen uit grijze verledens, foto's te bekijken uit de tijd dat er banken en een koffietafeltje in de achterzaal stonden... Grijp uw kans en haal nu alvast het maximale uit het jaarlijkse tientje dat u aan het MALfonds gaat bijdragen wanneer u tot reünist geslagen bent ;)

Komt u op uw verjaardagsfeestje?

Groetjes,

De MALversacie

Save the date

Er is een pubquiz hoor ik?

Hoor ik ook. 5 mensen per team? Geef info.

Grietje_Eva

Poster Oudledenborrel

Amicae amicique,

U heeft het goed gehoord! Komende vrijdag wacht u een soosavond met een programma van hoge klasse. We trappen de avond af met een pubquiz waarvoor u zich natuurlijk in dit topic vast kunt opgeven in teams van vijf personen. U kunt zich echter ook ter plaatse bij een team aansluiten.

Aansluitend zal het veelbelovende Groningse talent van Vera's Charm (a.k.a. "de band van David Moorlag") de show overnemen! En nog weer later op de avond worden er wellicht nog zomerse verjaardagshitjes gedraaid in de achterzaal.

Wij verheugen ons erop u te verwelkomen!

Amicale groet van de Malversacie

BK Boswandeling
1 Marnix
2 Liz
3 Remco
4 Bernice
5 Bos

Grietje_Eva

Dit is overmorgen al! App snel nog even je dreamteam bij elkaar en dan tot vrijdag half 9!

Bonding

  1. Loes
  2. Elise
  3. Lyan
  4. Jaap
  5. Hendrik

Machickstos en harem

  1. Marielle
  2. Jorieke
  3. Marianne
  4. Robert
  5. Evite