TheoSikkema

Veritas-Groningen is op zoek naar jou!

Durf jij het aan om de grote levensvragen te stellen? Ben je gedreven om hier met christenen én niet-christenen over in debat te gaan? Dan hebben wij een prachtig aanbod voor je! In het kernteam van Veritas-Groningen komen in november plekken vrij, dus grijp je kans en mail naar veritasgroningen@gmail.com !

Zoals je mogelijk weet is het Veritas-forum in 1992 gestart aan Harvard in de V.S. Inmiddels zijn er in Groningen twee mooie fora georganiseerd, in April 2012 en in November 2012. Wij als kernteam hopen dat deze lijn doorgezet kan worden, maar daar is nieuwe energie en impuls voor nodig! Wil jij hieraan bijdragen?

Het kernteam bestaat uit ongeveer 7 studenten van de verschillende Christelijke verenigingen in Groningen. Samen denk je na over interessante onderwerpen, sprekers en mogelijkheden tot invulling van een avond. Dit is erg leuk en leerzaam om te doen! Daarnaast word het team ondersteunt door Gerrit Benschop die namens IFES stafwerker voor de Veritas-teams is. Een mooie extra hierin zijn een inspirerende teamdag per jaar en verhalen over andere steden met Veritas-fora.

Meer informatie over het Veritas-forum vind je op www.veritas.org (Veritas-International) en www.veritasforum.nl (Veritas-Nederland). Voor meer info over het lokale team kun je kijken op www.facebook.com/veritasgroningen, of bellen naar Theo Sikkema: 06-10378087.

Graag tot gauw!

En buiten de officiele tekst om:

Vanuit de GSV zaten zoals jullie waarschijnlijk weten Harmen Huls en naastgetekende in het kernteam. Nu is het tijd voor ons om er uit te gaan. Ik hoop echt dat de GSV hier betrokken in blijft, je mag me altijd bellen en of aanspreken hierover!