Paula Lunenborg

Ha allen! In de abactismail stond al een bericht, maar ook via dit forum even de oproep!

Zeven jaar geleden zijn twee GSV’ers begonnen met de organisatie van Outreach en het is al jaren een succes gebleken. Ook dit jaar zal op de laatste donderdag voor kerst een Outreach plaatsvinden en jij kan dit organiseren! Outreach wordt georganiseerd en gedragen door alle christelijke studentenverenigingen, christelijke studenten en stadjers die mee willen doen. Omdat zonder Jezus ieders kerst mis is, willen we door verschillende projecten in de stad aan de mensen een klein stukje van Gods licht laten zien. Afgelopen jaar was het logo ‘God is..’ Tijdens het rozen uitdelen, gourmetten met daklozen, gesprekken aangaan met prostituees, zingen met mensen met een verstandelijke beperking, geloven we dat God daarbij is. Wil jij dit ontzettend gave project organiseren? Meld je dan!

Er zijn inmiddels al drie kernteamleden bereid om Outreach 2013 op te pakken, dus wil je je bij hen aansluiten, stuur mij dan even een bericht of een mailtje. pr.lunenborg@gmail.com.
Als je verder nog vragen hebt mag je die ook altijd stellen!

Garantie: ik ben er 100% zeker van dat je dit ontzettend GAAF gaat vinden!

Paula Lunenborg

EDIT: Verder is er ook nog iemand nodig die de website zou willen bijwerken en de opgavestroom kan verwerken. De man die dit de afgelopen jaren heeft gedaan heeft aangegeven dat hij dit het komend jaar graag zou willen overdragen aan iemand anders.