Grietje_Eva

Amicae amicique,

In de abactismail al eerder aangekondigd, nu ook op het forum zodat u er optimaal over na kunt denken: ons landelijk overlegorgaan zoekt bestuurders! Het gaat om een parttime bestuur, waarbij u leuke bezoekjes brengt aan verenigingen in verschillende steden, de landelijke promotie coördineert, en verder een keer of zes per jaar een Contact Vergadering leidt. Dit jaar extra leuk om te doen als GSV'er omdat we (hopelijk nu écht) zelf PaCo organiseren.

Hier vindt u de vacature:

Wilt u volgend jaar ervaring opdoen als bestuur, VGS-Nederland op de kaart zetten, en amicalen uit het hele land leren kennen?
Dagelijks Bestuur Schep vervult op dit moment nog vol enthousiasme haar bestuurstaken, maar toch is het tijd om te zoeken naar een gedreven bestuur dat volgend jaar het stokje over wil nemen! Om het voor u duidelijk te maken wat het DB doet hebben we een functiebeschrijving van zowel bestuurstaken als functie specifieke taken, dus leest u dit vooral even door. Heeft u nog vragen? Neem gerust per mail of app contact met ons op!

Mocht u interesse hebben voor het DB, stuurt u vóór 30 mei onze secretaris een emailbericht via menno.heijnen@hotmail.com (helaas is de VGS-Nederlandmail op het moment even buiten werking) waarin u aangeeft welke functies u graag zou willen bekleden en een korte motivatie van ongeveer een alinea. Graag horen we van u minstens twee functies die u aantrekkelijk lijken. Wij nemen vervolgens contact met u op met aanvullende vragen. We hopen op een groot respons!

De uitgebreidere vacature en functie-omschrijvingen heb ik geüpload op GSVdocs.

Met amicale groet,

Eva van Renssen
abactis h.t.