Peterh14

Hallo,

Graag wil ik u uitnodigen voor een gratis Diesdiner ter ere van de 23e verjaardag van Navigators Studentenvereniging Groningen. N.S.G. is een actieve, christelijke studentenvereniging met ongeveer 450 leden.

Op maandag 8 mei willen wij graag onze verjaardag samen met u vieren. Wij zullen in groepen van ongeveer vier studenten bij u langskomen om voor u te koken, samen met u te eten en daarna alles weer op te ruimen, en dat is helemaal gratis!

Wij zoeken studentenhuizen die graag zo'n verzorgd diner willen krijgen in hun eigen huiskamer. Het doel is om elkaar te leren kennen en een gezellige avond met elkaar te beleven.

Na het eten organiseren wij op onze sociƫteit aan de Hardewikerstraat 7 een pubquiz en aansluitend een borrel. Ook hiervoor zijn alle huizen van harte uitgenodigd.

Studentenhuizen kunnen zich inschrijven via de volgende link: https://nsgroningen.nl/node/478/register.

Met vriendelijke groet,

Namens de MisCie der N.S.G.
Hilde Pater

Geheel vrijblijvend.
Groetjes,

De MisCie...

sceptical snake is sceptical

Een bord lekker eten met de blijde boodschap na.

Gratis eten klinkt verder niet verkeerd

Erwin is die Hilde familie van je?

Dijkio schreef:

Geheel vrijblijvend.
Groetjes,

De MisCie...

sceptical snake is sceptical

Alleen even een verhaaltje aanhoren Mark.

We zijn een missionaire vereniging met een motto! Ons motto komt terug in elke activiteit en commissie, maar heel expliciet in de Miscie. Deze commissie organiseert de gebedsweek, de missionaire activiteiten en helpt disputen bij hun missionaire activiteiten. Voor dit jaar staat op de planning dat er meer dienende acties komen, dus dat we meer N.S.G.-brede acties hebben waarin we iets willen betekenen voor onze medestudenten. De MisCie is een prachtige commissie voor mensen die warm worden van het motto en graag willen helpen Christus bekend te maken aan de studenten in Groningen!

Hier kan je je nog voor aanmelden!