smirtie

Hey Toppers,

Hierbij even wat informatie over een reis van Athletes In Action naar Libanon. AIA is een ontzettend toffe en enthousiaste organisatie die op creatieve wijze over God verteld. Op verzoek van kerken in Libanon gaat er nu voor de 3e keer een Nederlands AIA-team die kant op. Ik weet uit betrouwbare bronnen dat er nog voldoende plek is in het vliegtuig.
Met dit bericht wil ik je uitnodigen hierover na te denken om de kerken in Libanon te helpen.
voor meer informatie zie hieronder of schiet mij (Myrthe) ff aan (niet letterlijk..)

Wil jij uitdagende avonturen beleven en tegelijk wezenlijk verschil maken in mensenlevens? Wil jij mensen geven waar ze behoefte aan hebben - vriendschap, uitdaging en liefde - zodat er ruimte ontstaat mensen te geven wat ze echt nodig hebben: Jezus Christus?

Lieve mensen,
bij dezen de planning voor jullie meivakantie! ;-) Van 24 april tot en met 3 mei gaan we weer met een groep mooie mensen het goede nieuws van Jezus Christus delen met de mensen in Libanon. Het enige wat nog geregeld moet worden is die groep enthousiaste mensen. Ben jij daar één van?!

Geschiedenis

Drie jaar geleden is de basis gelegd voor een samenwerking met Athletes in Action in Nederland. Datzelfde jaar is er een team vanuit Nederland naar Libanon vertrokken om daar in de meivakantie de basis te leggen voor SportsMinistry, het speerpunt van AiA! Om het niet bij één keer te laten is er vorig jaar weer een team in Libanon geweest om de plaatselijke kerken te bemoedigen en te ondersteunen. Komend project zullen we hier weer verder mee gaan.

Visie

Een veelgehoorde opmerking is dat het maar zo tijdelijk is. Je bent een week lang flink aan het knallen en de mensen vinden het allemaal fantastisch, maar dan?! Komt er daarna ook nog iets? Daar willen we mee aan de slag gaan! Het doel voor het komende project is de Libanezen voor te gaan in SportsMinistry zodat zij dit zelf ook op kunnen pakken en toe kunnen passen in hun eigen omgeving. Op deze manier kunnen kerken gaan uitreiken naar de buurt om hen heen, zodat ze de hele stad op zijn kop kunnen zetten!

Hoe gaan we dit doen?

We zullen tijdens deze week veel optrekken met lokale christenen om zo gezamenlijk SportsMinistry toe te passen. We mogen dagopeningen verzorgen op highschools, lessen overnemen op highschools, dramastukken uitvoeren, getuigenissen geven, sportoutreach met kerken in hun buurten, kortom alles aangrijpen om te vertellen van de hoop die in ons leeft!

Wat gaat dit allemaal kosten?

De projectprijs is €950,- (indicatief). Hier is alles bij inbegrepen excl. souvenirs. Het grootste gedeelte zit in de tickets, daarom is het van belang dat je je zo snel mogelijk opgeeft, zodat de tickets zo goedkoop mogelijk ingekocht kunnen worden.

Aanmelden

Ervaring is niet nodig, enthousiasme is genoeg! Dus geef je snel op via het bijgevoegde aanmeldformulier en stuur ook even een mail naar gjetsjeschaafsma@hotmail.com! Deadline staat op 13 maart!
We zien jullie opgaven met vreugde tegemoet,

Niels Heerema 0647959580 , Ruben Hofman, Sjoerd Pieter Koelmans en Gjetsje Schaafsma

Hier moet je bij zijn! Een dikke week met God bezig, een week sporten, een prachtig land zien (de ceders! lees ps. 29 eens!), mooie mensen ontmoeten uit een hele andere cultuur en hen het evangelie brengen. Kortom: een week die je nooit zult vergeten!