Evertjan

Te huur aangeboden:

Per 1 januari 2012, kamers in nieuw studentenhuis in Laanhuizen (Sabotagelaan 96).

Het huis bestaat uit 5 kamers verdeeld over 2 verdiepingen (2e en 3e verdieping) die verhuurd gaan worden aan 3 personen. Unieke kans om met 3 vrienden/vriendinnen in één huis te gaan wonen.

Beschrijving kamers:

Kamer 1 is ongeveer 23 m2 groot en bevindt zich op de 2e verdieping. Deze kamer heeft een balkon aan de westzijde (veel zon).

Kamer 2 en 3 zijn 7,5 m2 en 13 m2 groot en bevinden zich op de 3e verdieping aan de oostzijde. De kamer van 13 m2 heeft een wastafel.

Kamer 4 en 5 zijn 7,5 m2 en 13 m2 groot en bevinden zich eveneens op de 3e verdieping. Beide kamers liggen aan de westzijde. De kamer van 7,5 m2 heeft een balkon.

Beschrijving huis:

De keuken is 10 m2 groot en heeft een ruime inbouwkast. De keuken kan ingericht worden als woonkeuken.

De badkamer bevindt zich op de 3e verdieping en is in 2011 vernieuwd. Het bestaat uit een ruim douchegedeelte en wastafel.

Toilet met fontein.

Fietsenberging op de begane grond.

Alle kamers zijn voorzien van sloten.

De woning bevindt zich in een flat van 4 woonlagen. De wijk Laanhuizen ligt vlakbij het station (5 min fietsen) en het centrum (5 min fietsen van de Westerhaven). Het Stadspark ligt op honderd meter afstand, hier kun je genieten van de zon, natuur of sporten.

Huurprijzen:
Kamer 1: € 325 excl.
Kamer 2 en 3: € 300 excl.
Kamer 4 en 5: € 300 excl.

Naar verwachting zal de woning in december gereed zijn voor verhuur. Aanvaarding vóór 1 januari 2012 is daardoor mogelijk.

Inlichtingen:
Roelof Oosterhuis
Telefoon: 06-17522568 (na 18.00h)
Email: roelofoosterhuis@yahoo.com

huur je bij een huurbaas? huursubsidie niet mogelijk / toegestaan?

Evertjan schreef: Toilet met fontein.

Dit baart mij zorgen.

is de temperatuur van dat fonteintje ook in te stellen? lekker op 37 graden lichaamstemperatuur.....

komop dijkio, even wat vaker de foldertjes van de karwie gamma of praxis doorlezen.

Hapkars schreef: is de temperatuur van dat fonteintje ook in te stellen? lekker op 37 graden lichaamstemperatuur..... komop dijkio, even wat vaker de foldertjes van de karwie gamma of praxis doorlezen.

Dat duurt hopelijk nog een aantal jaar; dat vind ik zo burgerlijk. Maar ik respecteer het als jij daar al wat meer aan gewend bent hoor.

Hapkars schreef: is de temperatuur van dat fonteintje ook in te stellen? lekker op 37 graden lichaamstemperatuur..... komop dijkio, even wat vaker de foldertjes van de karwie gamma of praxis doorlezen.

Ga maar eens naar de familie Boersema in Kampen, daar leer je wat een fontein in je WC is.

vandaar dat Fré altijd zo lekker fris ruikt!