Charlotte

Amicae amicique,

Eén van de doelen van VGS-Nederland dit jaar was om nieuwe commissies in te stellen. Hiervoor zijn nu twee vacatures beschikbaar. Lijkt het je dus belangrijk om VGS-Nederland nationaal bekend te maken, en daarmee ook te promoten voor de GSV (meer leden yes yes yes) reageer dan snel!

Het Dagelijks Bestuur van VGS-Nederland is op zoek naar een webmaster, die haar website en sociale media bij kan houden. Je taak is om de website actueel en draaiende te houden, en onze Facebook en Twitter-pagina up to date te houden. Je werkt nauw samen met de Algemeen Adjunct, die verantwoordelijk is voor de PR van VGS-Nederland. Verder ben je door deze functie altijd als eerste op de hoogte van amicale feestjes, lezingen en ander amicaal vertier. Je bent maximaal 2 uur per week bezig met deze functie.
Stuur je motivatie en CV of portfolio voor 15 juni naar desnoo[at]vgs-nederland.nl dan nodigen we je uit voor een gesprek.


Het Dagelijks Bestuur van VGS-Nederland is op zoek naar een vormgever, die de vormgeving van ons PR-materiaal kan doen. Je taak is om de flyers, posters, presentaties et cetera te ontwerpen. Je werkt nauw samen met de Algemeen Adjunct, die verantwoordelijk is voor de PR van VGS-Nederland. Met deze functie krijg je de kans om jouw creativiteit te laten zien op scholen, kerken en festivals. Je bent maximaal 1 uur per week bezig met deze functie.
Stuur je motivatie en CV of portfolio voor 15 juni naar desnoo[at]vgs-nederland.nl dan nodigen we je uit voor een gesprek.

Goed bezig Charlotte, het is mooi om te zien dat VGSnederland steeds professioneler wordt en zichtbaarder voor leden en potentials!