RenevanderHorst

Beste medestudent,

Mijn naam is René van der Horst en ik ben lid van Navigators Studentenvereniging Groningen. Als het goed is heeft u van de Rijks Universiteit Groningen een brief ontvangen met daarin een oproep om te stemmen voor de Universiteitsraad en de Faculteitsraad. Aankomend collegejaar wil ik mij graag inzetten voor de belangen van de rechtenstudenten. Ik sta op nummer twee van de lijst van Progressief Rechten. U kunt vanaf vandaag uw stem uitbrengen via www.rug.nl/verkiezingen.

Ik ga me volgend jaar vooral inzetten voor de volgende zaken:
• Opdrachten digitaal inleveren
• Werkgroep+ ook voor recidivisten toegankelijk
• Minimaal twee oefententamens met antwoorden
• Internationalisering
• Gespecialiseerde opleidingen

Alvast bedankt voor uw stem.

Met vriendelijke groeten,

René van der Horst

Beste René,

Dank voor je stemadvies. Ik heb echter al om 11.00 uur gestemd en mijn stem is bij TBR terecht gekomen. Niet zozeer omdat ik vind dat ze betere standpunten hebben, maar meer vanuit een soort van ienemienemutte idee. Wanneer je deze post iets eerder had gemaakt, had ik hoogstwaarschijnlijk op jou gestemd. Bedenk dat het merendeel van de studenten op de eerste dag stemt, dus wellicht heb je hier ook bij anderen last van.

Overigens vind ik het goed dat je jezelf op deze manier inzet voor de faculteit. Ik wens je veel succes met de campagne.

Voor alle andere GSV'ers: maak een keuze en stem via Progress :wink:

Met vriendelijke groet,

Stephan Antuma.