Hapkars

Ik ben benieuwd welke internetverbinding jullie hebben afgesloten en wat het kost. Heb je dit in combinatie met een televisie aansluiting?

moet zelf straks ook een keuze maken

Ik (en dus ook de GSV-sociëteit) gebruik Orange Wanadoo breedband ADSL. Werkt (over het algemeen) prima, behalve wanneer de sooscie te hard aan het ding trekt :wink:

Tele-2 20mbit, werkt perfect en kost, even uit mn hoofd, 25 euro in de maand.

Alhoewel je in een flat waarschijnlijk weinig lol kunt hebben van je 20mbit... (tenminste, als het een kabelverbinding is)

Heb ook die tele 2, gewoon via de telefoonlijn in de flat, nergens last van.

N.B. Steendam

Saffier 156 is er ook mee bezig, telfort lijkt als beste uit de bus te komen. 20 E per maand voor 20 mb ofzo.

20 mbit klinkt wel stoer en leuk maar in de praktijk heb je er niet heel veel aan. Er zijn namelijk maar weinig servers op internet die ook 20mbit kunnen uploaden. Dat betekent dat je je maximale downloadsnelheid zelden haalt. En als je in een flatje woont, waar je het internet 'maar' met z'n 3en deelt, heb je ook niet ontzettend veel aan die enorme bandbreedte.

N.B. Steendam

Sowieso haal je niet meer dan de helft ofzo, maar het gaat toch nog wel sneller dan één van bv. 5 mbit?

Martijn< schreef: Tele-2 20mbit, werkt perfect en kost, even uit mn hoofd, 25 euro in de maand.

Uit míjn hoofd is het 29,95 (+ evt. belminuten, maar wie doet dat dan ook.) en hebben we in de praktijk 4 mbit, vanwege brakke bekabeling bij ons thuis etc. Maar het voldoet, en is fijn, nog nooit een storing gehad van de kant van Tele2.