Senaat

Oproep vrijwilligers voor opwekking 2009

Opwekking is een conferentie voor jong en oud (dit jaar voor de 39ste keer). De conferentie beslaat het gehele evenemententerrein van Walibi World.

“opwekking-In de loop der jaren is deze gezinsconferentie uitgegroeid tot een ontmoetingsplaats waar duizenden christenen uit verschillende kerken en gemeenten met elkaar het pinksterfeest vieren. Vorig jaar kwamen meer dan 50.000 mensen - waaronder een kleine 15.000 kampeerders - naar de polder.”

Wij, de vrijwilligers van de snacktent, voorzien alle bezoekers van eten en drinken. Wij verkopen patat en snacks, tot ijs en snoep, koude drankjes en warme drankjes. Per dag hebben we het liefst 120 man rondlopen om eten te maken, te verkopen, op te ruimen, aan te vullen en ga zo maar door. We werken in teams dus het is altijd gezellig en je staat er nooit alleen voor. Er zijn verschillende shifts van 4 of 6 uur (of langer natuurlijk J). We zijn geopend van half 8 tot rond een uur of 00.30. Lijkt het je wat of zou je meer informatie willen? Neem dan snel contact met mij op. Wil je elke dag 4 uur lang op een speciaal tijdstip werken, met een grote groep, of juist alleen, alles is overlegbaar en meestal inpasbaar!

De conferentie zelf is gratis, als je werkt tijdens etenstijden, eet je gratis mee en afhankelijk hoeveel uren je per dag werkt, valt er ook nog wel wat te regelen voor de kampeer kosten.

Je kan ook een kijkje nemen op www.opwekking.nl (staan ook wel foto’s)

Caroline

06 -19614990 snacktent@gmail.com