mazzhijs

Waarde mensen,
van amice Klei kreeg ik het verzoek dit even online te zetten op gsvnet:

Vrienden & bekenden,

bij dezen de uitnodiging voor het congres over kinderboekenschrijver, politicus en journalist Pieter Jongeling op 1 april 2009. Behalve excellentie Eimert van Middelkoop zal ook ondergetekende spreken (alsmede enkele andere sprekers) en gaat Herman Veenhof zijn biografie over Jongeling aanbieden aan Peter Bergwerff, hoofdredacteur van het Nederlands Dagblad. Misschien heb ik u hierover al eerder gemaild of staat op een verzendlijst die deze uitnodiging ook op papier in de bus krijgt, maar niettemin vond ik het een goed idee om dit congres (opnieuw) onder uw aandacht te brengen.

Met hartelijke groet,

Ewout Klei

Allemaal komen voor de presentatie van mijn boek!

Piet Prins is mijn held.

Kun je ook vertellen waar en hoe laat het precies zal zijn?

jawel, er zat nl zelfs een pdf bij het mailtje, maar ik kan de url daar niet van vinden... dus zal ik handmatig doorgeven wat en hoe:

het duurt van 10.15 tot 16.20 en wordt gehouden in de aula van TU te Kampen, waar, zo staat er, niet veel plaatsen zijn, dus als je wilt moet je je snel opgeven.
Het kost €30,-, en opgave gaat door het bedrag over te maken op bankrekeningnummer 115 086 498, en dus niet op bankrekeningnummer 573 820 503, onder vermelding van 'Jongeling-congres' en de namen van de mensen die je opgeeft.

meer informatie staat op

Eén grote grap natuurlijk. Waarschijnlijk is het een grote Ewout-show waarin het enkel over zijn eigen promotieonderzoek over het GPV gaat. Ewout, wel uit het hoofd speechen hè...... :wink:

Koning David

Een beetje reclame kan geen kwaad. Je kunt meedoen aan een prijsvraag waar je prachtige prijzen mee kunt winnen.

http://www.nd.nl/artikelen/2009/maart/2 ... s-minister http://www.nd.nl/artikelen/2009/maart/2 ... isteriabel http://www.nd.nl/artikelen/2009/maart/2 ... r-twijfel-