AIA

Leiders van de toekomst!

Omdat Jezus onze koning is die rechtvaardig regeert, mogen wij samen met hem recht brengen in deze wereld. En waar kan dit beter dan in Afrika, een continent dat al decennia lang wordt verdeeld door slecht leiderschap en oorlogen. In Zuid-Afrika alleen al hebben tien miljoen kinderen te maken met onrecht, armoede, honger, ziekte en misbruik.

Jesaja 32: Een koning die rechtvaardig regeert en leiders die leiden volgens het recht zijn als een beschutting tegen de wind, als een schuilplaats voor een wolkbreuk, als waterstromen in een dorre streek, als de koele schaduw van een rots in een dorstig, uitgedroogd land.

Als Athletes in Action hebben wij het plan opgevat om in de zomer van 2010 met honderden jongeren naar Zuid Afrika te gaan. In vertrouwen op God willen wij ons richten op 3 doelen: Good news for the poor, freedom for prisoners, sight for the blind. Dit willen wij doen op een uitdagende manier: door middel van sport en directe hulp de liefde van God laten zien in Woord en Daad, opdat mensen Hem leren kennen.

Daar hebben we jou als leider van de toekomst voor nodig. Om je optimaal voor te bereiden op je taak hebben we Grow2Go in het leven geroepen. Grow2Go is een avontuurlijk trainingstraject dat jou traint in gepassioneerd en zendingsgericht christelijk leiderschap. Eerst ga je er zelf doorheen. Grenzen opzoeken. Grenzen verleggen. Grenzen overschrijden. Vrijheid en passie ervaren als nooit tevoren. Dan neem je anderen mee op weg. Vol kracht. Met moed. Op avontuur!

Zie jij jezelf als leider en lijkt het jou wat om in 2010 een groep en zo je leiderschapskwaliteiten te ontwikkelen of verbeteren? Dan is Grow2Go zeker wat voor jou!

Voor meer informatie of aanmelding surf dan naar: http://www.road2africa.nl/grow2go of stuur een mail naar k.postma@athletesinaction.nl