Rosanne

Rosanne (4e jaars geneeskunde, lid NSG) en Rianne (5e jaars rechten, lid Golfbreker) zoeken een nieuwe huisgenoot! We zoeken een ouderejaars die een beetje rustig, netjes en gezellig is! We hebben allebei een druk leventje, maar gaan regelmatig samen iets drinken.

Het huis is is goed onderhouden en ideaal gelegen in een rustige straat dichtbij Zernike, het centrum, Noorderstation, Noorderplantsoen en het winkelcentrum Paddepoel.
We hebben een mooi zonnig dakterras en een badkamer met ligbad :-)
De kamer is 12 m2 met mooie houten vloer en veel licht. Hij heeft een wastafel en een extra kast op de gang, centrale verwarming, kabel tv en (draadloos) kabelinternet.

Ivm co-schappen van Rosanne en stage in Enchede van Rianne is de kijkavond op zaterdagavond 18 april. Mocht je interesse hebben, dan horen we het graag!

Mail dan naar rianne_schepers @ hotmail.com

En wat moet dat dan kosten dan?

De kamer kost 295 incl.

N.B. Steendam
Rosanne schreef: ideaal gelegen in een rustige straat dichtbij Zernike, het centrum, Noorderstation, Noorderplantsoen en het winkelcentrum Paddepoel.

Zet er ook even bij dat het dichtbij soos is, dan is de locatie helemaal ideaal...

Herbsgarden

Oh Niek toch, eeuwige cynicus. Die straat ligt echt vlakbij de genoemde locaties, dus nu lief doen. Is Rosanne trouwens Rosanne Lanting?