Wilmar

Hey GSV,

Het is alweer bijna tijd voor de jaarlijkse Bijbelquiz van O.C.S.G.! U kunt deze avond uw bijbelkennis testen en vergelijken met de leden van de andere christelijke verenigingen. Er komen een heleboel verschillende categorieën langs dus u kunt vast wel een aantal vragen goed beantwoorden. De quiz zal niet heel lang zijn en zeer waarschijnlijk fysiek op één van de sociëteiten plaatsvinden of op een externe locatie dus daarna kunt u nog gezellig borrelen! Ook tijdens de quiz mag u gewoon drinken natuurlijk, zolang het uw intellectuele capaciteiten maar niet al te negatief beïnvloedt... U hoeft het overigens niet alleen te doen want u kunt zich met een team opgeven. Als het u leuk lijkt (ook) met leden van andere verenigingen in een team ingedeeld te worden kunt u dit aangeven in de opmerkingen. Maak de GSV trots! Opgeven kan via onderstaand formulier:

https://docs.google.com/forms/d/1z3IYCjJwfg8yrk5qO4tGuVQ1QoXxF5MggCnO_eOg988

beschrijving

Goed nieuws: de Bijbelquiz is op de sociëteit van N.S.G., dus het bier zal goedkoop zijn. En misschien is de eerste ronde zelfs gratis! Geef je dus vooral ff op wordt leuk!

Edit: er is dus ook geen eigen bijdrage dus niet gaan is duurder

BUMP

U kunt zich ook alleen of met een onvolledig team opgeven, dan delen wij u in met leden van andere verenigingen. Er zijn op dit moment ook nog twee internationals van HOST op zoek naar een team dus laat maar weten als je het leuk lijkt om met hun in een team te zitten.

Bump! Vandaag is de laatste dag dat u zich nog op kunt geven voor de Bijbelquiz, dus trommel uw BK/regio/jaarverband/collectief/gsv-familie op en strijd voor prachtige prijzen! Yir zal overigens voor een groot deel niet mee doen, dus dat betekent nog meer kans om te winnen. Als u wel mee wilt doen maar geen volledig team heeft, dan kunt u mij appen of een oproepje doen op het forum natuurlijk want u bent dan niet de enige met deze struggle.

Heeft iemand nog een samenvatting van de bijbel?

Dirkjanbloem

Het antwoord is altijd Jezus

jelgerbijma

Vera schreef:

Heeft iemand nog een samenvatting van de bijbel?

https://www.scholieren.com/verslag/samenvatting-levensbeschouwing-inleiding-in-de-bijbel