Lotje

Lieve GSV'ers,

We zoeken minstens één GSV'er die volgend jaar in het OCSG-bestuur wil plaatsnemen. Hieronder staat een beknopt overzichtje van hoe en wat. Bent u geïnteresseerd in OCSG en wil wat meer informatie van een mede-GSV'er, dan mag u bellen, appen of mailen met mij. Ik kan alvast zeggen dat het ontzettend tof is om te doen en dat ik het iedereen aan kan raden!


Solliciteer nu voor het Dagelijks bestuur van het OCSG 2014/2015!

Voor het komende collegejaar 2014/2015 zijn wij op zoek naar mensen die de bij het OCSG aangesloten studentenverenigingen willen vertegenwoordigen.

Wat houdt het in?
We zijn op zoek naar enthousiaste mensen die van september 2014 tot september 2015 zich willen inzetten voor het OCSG. Dit betekent dat je samenwerkt in een team van diverse mensen vanuit de bij het OCSG aangesloten verenigingen en activiteiten opzet voor alle christelijke studenten (denk aan een bijbelquiz, Happietariasing-in, kerstviering etc.) Ook ondersteunt het OCSG diverse projecten zoals veritas, outreach en Happietaria. Daarnaast onderhoudt je als OCSG bestuur contact met diverse partijen, waaronder de studentpartijen SOG en Calimero, de pastoor van de ST. Jozef kathedraal en ben je betrokken bij het SKLO. Je denkt mee in het grotere geheel zoals de toekomst van het OCSG en de rol die OCSG heeft. De bestuurstaken kosten je gemiddeld één dagdeel per week.

Functies
Je kunt solliciteren voor de volgende vijf functies binnen het Dagelijks bestuur. Naast de taken die iedereen samen uitvoert, zoals het samen organiseren van activiteiten en het bijwonen van borrels, kent elke functie ook zijn eigen speciale taken. Hieronder even een kort overzichtje.

  1. Voorzitter. Je leidt het bestuur en zorgt ervoor dat de andere vier bestuurders hun taken goed kunnen uitvoeren. Verder heb je de leiding over de vergaderingen (DB als AB) en ben je het aanspreekpunt voor verschillende verenigingen en partijen.
  2. Secretaris. Je bent contactpersoon van het OCSG, verantwoordelijk voor de post en het notuleren van de vergaderingen
  3. Penningmeester. Je bent verantwoordelijk voor de geldzaken binnen het OCSG en het aanvragen van subsidies.
  4. Commissaris extern. Je bent verantwoordelijk voor het contact tussen het OCSG en externe partijen buiten de christelijke verenigingen om. Hierbij kan gedacht worden aan SOG, Calimero, IFES en verscheidende kerken.
  5. Commissaris intern. Je notuleert op de vergaderingen van het Algemene bestuur van OCSG. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor het contact tussen het OCSG en de christelijke studentenverenigingen.

Profiel
We zoeken enthousiaste, flexibele, sociaalvaardige mensen met hart voor de christelijke studentenverenigingen die Groningen rijk is. Mensen die goed zijn in het onderhouden van contact met deze verenigingen en die het belangrijk vinden om als christelijke studentenverenigingen die zo anders zijn, toch één geheel te laten zijn door samenbindende activiteiten te organiseren. Lid zijn bij ATV, CSFR, GSV, HOST, Ichthus of N.S.G. is een vereiste.

Meer info
Voor meer informatie kun je onze secretaris e-mailen of met haar afspreken. Je kunt haar bereiken via secretaris@ocsg.nl of per telefoonnummer 06-30326418 (bij voorkeur whatsappen).

De deadline voor aanmelden is 20 mei!

Aarzel niet om mij te bellen of aan te spreken op soos wanneer je hierover na zit te denken!
De deadline is volgende week dinsdag!