Femke

Hallo allemaal,

binnenkort staat er een bijzonder evenement te gebeuren: 24-7 PRAYER. In de zeven dagen voor Pasen (21 tot 28 maart) zal er 24 uur per dag gebeden worden door christelijke studenten.

Dit project wordt georganiseerd omdat wij geloven in de kracht van gebed. Wanneer we in gesprek gaan met God kunnen levens en situaties, groot of klein, veranderen. We willen God zoeken en betrekken bij alles in onze levens, onze stad, onze verenigingen.

Wij zijn als werkgroep al maanden bezig met de voorbereidingen en het belooft echt mooi te worden. In het SKLOpand zal een kamer ingericht worden als gebedsruimte. Er zullen verschillende creatieve werkvormen aangeboden worden, om eens op een andere manier te bidden dan normaal. We hopen dat je hierdoor God werkelijk zult ontmoeten. Je kunt je intekenen om één uur van deze gebedsketen voor je rekening te nemen.

We dagen je uit om mee te doen en zo onderdeel te zijn van het grote geheel! Kijk voor meer informatie op (en like ons!) of op onze . Hier kan je je ook inschrijven!

We hopen je te zien tijdens de 24-7 prayerweek!

Werkgroep 24-7

Leip project. De site ziet er hartstikke leuk en gelikt uit. De link in bovenstaande post werkt echter niet. http://247groningen.wix.com/247groningen. Deze wel.

JøhnDylån

Wie is Femke?

Ichthusmeisje dacht ik.. Not sure, dus sorry als 't fout is..
De link deed het idd niet was ik gister ook al achter..

Opgeven kan

Dit is dus deze week people.

Alleen vandaag nog. Er zijn nog plekken vrij