Lotje

Amicae amicique,

Op 13 mei zal de jaarlijkse BAZES kroegentocht plaatsvinden, waarbij de kroegen van alle zeven erkende studentenverenigingen hun deuren voor een uur openen. U bent van harte uitgenodigd om aan deze kroegentocht mee te doen! De route start om 22:00 bij Bernlef en gaat daarna via Unitas, Navigators, Albertus, Vindicat en Dizkartes en zal afsluiten bij Cleopatra.

Net als ieder jaar zal er voor elk getapt biertje 20 cent naar het goede doel gaan. Het goede doel van dit jaar is IMC Weekendschool, die jongeren uit sociaal-economische wijken in Groningen betere toekomstperspectieven probeert te geven. Meer informatie kunt u vinden op onze site. Wij hopen dat het een mooie avond wordt en dat er veel geld voor het goede doel wordt opgehaald!

De link naar het facebookevenement vindt u hier. https://www.facebook.com/events/950901764954062/ Vergeet niet om contant geld en een ID kaart mee te nemen.

Wij hopen u allen te zien op 13 mei!

Een mooie kans om een keer de panden van bijvoorbeeld Vindicat en Albertus van binnen te zien. Het is tijdens het Hert feestje, maar het één sluit het ander natuurlijk niet uit. Deze kroegentocht gaat door tot 05.00 uur, dus als u kans heeft om aan te haken, vooral doen! Hendrik, Trudy en ik zijn er sowieso bij.

Sociaal-economische wijken? Tof!