Michelle Bloem

Ha GSV!

Woensdag 24 april is het weer tijd voor Project X! Dit jaar met het, voor de meesten van jullie, wel bekende spel Het jachtseizoen! Dit spel is gebaseert op de gelijknamige YouTube serie waarin de jongens van StukTv jagen op BN'ers. Tijdens Project X gaat we iets gelijkwaardigs doen, want we gaan jagen op de bestuursleden van NSG, Yir, Ichthus, HOST en onze eigen senaat!

Hebben jullie ook zo'n zin om op een senator in een mooi oranje overall te jagen? Geef je dan op via de link: https://forms.gle/zxttiSzVWMyZ7uMr8

Hopelijk tot dan!

beschrijving

Michelle Bloem

Bent u Senaat Van Leeuwen al zat? Wilt u er alles aan doen om Senaat De Vos weer terug te krijgen? Dan kunt u woensdag helpen met de jacht!

Over 5 dagen het weer tijd voor Project X, waarbij u de kans krijgt om op verschillende besturen uit de stad te jagen. Zowel het dagelijks bestuur als het algemeen bestuur heeft er erg veel zin aan, maar er zijn nog wel wat opgaves nodig.

Trommel dus even wat mensen op van je BK/dispuut/regio/spijkersplinternieuwecollectief en geef je op via de deze link.

Het wordt super mooi! Na afloop is er een borrel op soos, waar je nog wat kunt verbroederen met de broertjes uit de stad. Schijnt super leuk te zijn.

Tot dan!

Michelle Bloem schreef:

Bent u Senaat Van Leeuwen al zat?

Nee

Carine van Dijken

Bump! Dit is morgen al, dus geef je snel op!