Stieneke

Broeders en zusters!

14 februari is het Valentijnsdag! Vorig jaar hebben we toen gratis rozen uitgedeeld op straat en in de faculteiten. Het was erg leuk om te doen, want de meeste mensen zijn blij verrast als je ze een mooie roos geeft. Er zat een ´liefdesbrief van de Vader´ bij, gebaseerd op allerlei bijbelteksten.
Aanstaande dinsdag hebben jullie weer een kans om te evangeliseren!! Deze laagdrempelige actie biedt je de ultieme kans om eens te ervaren hoe het is om op straat en op faculteiten met studenten over God te praten!!
We willen jullie uitdagen om gewoon eens mee te doen. Spreek af met een aantal vrienden en ga een lekker een middagje het Goede Nieuws verspreiden!!
We willen het dit jaar ongeveer hetzelfde doen als vorig jaar en weer rozen uitdelen met de ´liefdesbrief van de Vader´ erbij. Er zal ook een aanbiddingsgedeelte en een toerusting zijn.

Het programma ziet er als volgt uit:

Je bent om 12.00 uur welkom op de Concordiastraat 61A (Douwe´s nieuwe stekkie), waar we beginnen met het klaarmaken van de rozen.
Om 13.00 uur start de toerusting en willen we samen bidden en zingen. Om ongeveer 13.45 uur start de actie, die om ongeveer 16.00 uur weer afgelopen is.
Wil je je opgeven via info at godsquad.nl? Dit is handig voor ons zodat we een indicatie hebben hoeveel mensen we kunnen verwachten. Je kunt ook gewoon in dit topic aangeven of je komt.

Tot de 14e!

Godsquad