GSGPlus

Vacature coach PGB – Begeleidingscentrum GSGplus

Zoek jij een uitdagende bijbaan voor het komende studiejaar? Wellicht hebben we een match! Elk jaar zijn er weer nieuwe coaches nodig.

Wij zijn op zoek naar studenten die het leuk vinden om te werken met jongeren die problemen ondervinden bij het structureren en plannen van hun dagelijkse taken. Het gaat veelal om jongeren van het Gomarus College die door hun functiebeperking niet goed kunnen mee komen. Daarnaast begeleid je de jongeren in het volwassen worden, op sociaal en emotioneel gebied.
Je verricht deze werkzaamheden op een locatie die in een school is gevestigd. Hier werk je in vaste kleine groepen van 3 à 4 jongeren die je begeleidt samen met een collega. Kortom, een leuke uitdaging.

Welke functie-eisen zijn er?
• Je bent actief christen
• Intentie om ten minste een jaar te blijven; dit vanwege de aard van de werkzaamheden
• Je hebt een goed inlevingsvermogen en bent contactueel vaardig
• Je bent een vriendelijk persoon
• Je bent flexibel inzetbaar
• Je bent consequent
• Opleidingsniveau HBO/WO
• Het volgen van een gerelateerde opleiding zoals; SPH, pedagogiek, (toegepaste) psychologie of opleiding tot docent is wenselijk. Ervaring met de doelgroep kan voor een opleiding compen¬seren.

Sollicitatieprocedure
Je motivatie en CV dienen voor 24 november bij ons binnen te zijn. De sollicitatiegesprekken vinden plaats in week 48 - 50. Wanneer je een geschikte kandidaat lijkt, mag je deelnemen aan de trainings- en selectie cursus. Tijdens deze avond leer je de basis voor het coachen. Op de avond wordt ook gekeken wie binnen welk team past.

Werkomstandigheden
Werkzaamheden worden verricht in de middag. Er wordt veelal gewerkt van 14.30 tot 17.00 uur. Dit kan iets variëren per vestiging.
Plaats: Groningen (Vondelpad of Magnolialocatie), Drachten, Zuidhorn
Beschikbaarheid: 2 middagen, maar liever meer.

Gratis deelname aan diverse cursussen, Intervisie en Coaching op het gebied van het werken met kinderen met een functiebeperking.

Je kunt je motivatiebrief met CV (per mail) sturen naar: contact@gsgstudie.nl. Voor meer informatie over deze functie kun je bellen met Joop de Goede: 06-160 067 31 en mailen mag natuurlijk ook.