Peterh14

Read It! 2017 – RECHT. DOEN.

Van 15 tot en met 17 september 2017 vindt de jaarlijkse Read It! plaats onder het thema RECHT. DOEN. De Read It! is een Bijbelstudieconferentie van IFES, waar je wordt toegerust in het lezen en bestuderen van de Bijbel. Daarnaast is er ook ruim voldoende gezelligheid aanwezig. Krijg je komend jaar een geestelijke taak binnen de vereniging, zoals kringleider of kringcoach, dan is de Read It! helemaal aan te raden!

Dit jaar staat het boek Jesaja centraal en gaan we ontdekken wat Gods hart voor gerechtigheid is. Arjen ten Brinke en Benno van der Toren komen hierover spreken.

De conferentie vindt plaats op De Betteld, in Zelhem. De Deadline voor de vroegboekkorting is al bijna. Tot 23 juli kost de Read It! maar 40 euro! Schrijf je dus snel in via https://www.ifes.nl/activiteiten/conferenties/read-it/inschrijven. Like ook onze facebook-pagina om op de hoogte te blijven van de laatste nieuwtjes rondom de Read It! www.facebook.com/readit2017

Groetjes,
Read It!-team

Wietske Visser

Joe ingeschreven. Wie gaan hier eigenlijk nog meer allemaal heen? Ben ik wel benieuwd naar

Joëlle Soepenberg

Charlotte T. en ik gaan ook.

Hoe zit het eigenlijk met slaapplekken op dit weekend? Als je aangeeft dat je wel in een tent wilt slapen (goede herinneringen aan Xiudez-weekend) moet je dan zelf eén meenemen?