RianneS

Winnaars gezocht! (M/V)

Eén week die níet om jou draait. Eén week waarin jij 200% geeft voor tieners en jongeren die Jezus nog niet kennen. Eén week waarin je 10 vrienden voor het leven maakt. Eén week waarin je God dichtbij, door jóu heen aan het werk ziet. Dát is ons SCET-project!
Samen met Athletes in Action gaat Het Pand opnieuw op het Bernoulliplein (Korrewegwijk) een fantastische sportevangelisatieweek houden. Kijk eens op voor een impressie van vorig jaar: http://www.athletesinaction.nl/scet-groningen-2006 of hetpand.spaces.live.com .
Je gaat niet zo het veld op want je wordt eerst toegerust door Atheletes in Action tijdens de voorbereidingsconferentie van 9 – 13 juli, daarna is de SCET-week zal zijn van 13 – 22 juli.

Het zou enorm gaaf zijn wanneer studenten uit Groningen, gewoon in de eigen stad gaan vertellen wie Jezus voor ze is, dat kinderen en tieners uit de Korrewegwijk ook passie voor God mogen krijgen! Sport is hét middel om in contact te komen met deze jongelui!

Je hoeft dus niet naar een ver land, of een andere stad in Nederland om onder kinderen en tieners te evangeliseren. Gewoon in Groningen. En het is helemaal leuk wanneer je ze later bij de Jumbo nog een keer weer tegenkomt. Want blijvende contacten zijn van enorm veel grotere waarde dan een eenmalig contact. Kortom: geef je op, kom langs en laten we er een fantastische week van maken, tot eer van onze God!

Jan Waanders (evangelist in Het Pand)
Padangstraat 37
9715 CL Groningen
050 – 5775886, 06 – 24718613

www.pandvoordewijk.nl info@pandvoordewijk.nl