Hendertje

Lieve huiszoekende,

Per 1 september komt er een kamer vrij bij ons in huis aan de Gorechtkade in de EUSTERPAAAK. De oppervlakte van de kamer is 12,5 m2. Een gezellige kleine kamer aan de achterkant van het huis met een inbouwkast en kost 275 inclusief alle gemeentelijke heffingen en waterschapslasten, maar zonder g/w/e en internet.
De huurperiode is minimaal een jaar.

Wij (Hendertje Wierenga, (GSV), Julia Meuleman, (oud-NSG) en Joanne Dijkema (verenigingsloos, maar wel heel leuk)) zoeken een nieuwe huisgenoot. Leeftijd tussen de 23 en 26 jaar. De nieuwe huisgenoot moet een vrouw zijn omdat we nog wel eens in onze onderbroek door huis lopen. Het huis waar we in wonen is mooi, netjes en schoon. We hebben een heerlijke douche. We houden ervan om op ons balkon in de zon te zitten en we drinken sloten thee. Verder houden er ook wel van om af en toe te kletsen en zijn er -op het schoonmaakrooster na- geen verplichtingen.

Lijkt het je wel wat om bij ons in huis te komen wonen? Stuur dan een berichtje met wat info over jezelf naar hendertje_wierenga@hotmail.com, of app mij! 16 augustus plannen we een hopsiteeravond.
En ohja, hier nog ons favoriete liedje: https://m.youtube.com/watch?v=F6pYOx_W1e8

Groetjes!

Bump

Door doorschuiven binnen ons huis is deze kamer weer beschikbaar! Vanaf november kun je erin. Verder is de informatie hierboven nog steeds accuraat, behalve dat er dus een nieuwe huisgenoot is: Julia is vervangen door Lisa, die net begonnen is met de studie voeding en diƫtetiek.

Volgende week, dus donderdag 18 oktober, houden we een hospiteeravond vanaf 20 uur. Stuur mij even een mailtje of appje als je wilt komen!
hendertje_wierenga@hotmail.com
0636465565