Xander

Dag lieve GSV,

Uit de vakantie-check van onze swift kwamen wat problemen en daarom willen we er niet meer op vakantie. De koppeling 'kleeft', schakelt lastig terug van 3 naar 2, moet via de 1e versnelling, is wat onhandig maar geen enkel probleem tijdens het rijden. Verder moet er een nieuw oliefilter in en eigenlijk ook een nieuwe voorband. Kortom geen auto om ver mee op vakantie te gaan maar wel leuk.

Voor 180 ballen is de auto van jou en dan heb je lekker nog apk tot maart 2012.

Voor de knieperds: hij rijdt ook zunig en de vaste lasten zijn 41 euro per maand (verzekering en wegenbelasting).

Doei

Goed verhaal Xannie, misschien is wat voor je.

Punto >>>> Swift

Xander schreef: <...> De koppeling 'kleeft', schakelt lastig terug van 3 naar 2, moet via de 1e versnelling, is wat onhandig maar geen enkel probleem tijdens het rijden. Verder moet er een nieuw oliefilter in en eigenlijk ook een nieuwe voorband. <...> en dan heb je lekker nog apk tot maart 2012. Doei

Wat kost het om dat barrel dan ook daadwerkelijk rijdende te houden tot maart 2012?

Als je 'm gewoon gebruikt zoals wij ook doen, boodschappen en een beetje familie bezoekjes enzo dan moet 'ie het makkelijk halen tot maart. Oliefiltert kost niet zoveel dus dat zou ik er dan wel inzetten.
Verder zou hij ook gebruikt kunnen worden bij het novitiaat, dan heb je de aanschafkosten er al bijna uit. Mocht 'ie onverhoops total loss gaan dan krijg je nog 100 ballen van de sloop voor dat ding dus veel verlies kun je er nooit op lijden.

Slotje