Thierry

Hoi,

Aan het Boterdiep hebben wij een klein probleempje. Uit één van de vier wasbakken (wat een overdaad) wil het water niet meer wegstromen.
Sifon d'r afgehaald, beetje schoongemaakt. Grote plakkaten ranzige lange haren weggehaald die wel van Zwier of nog eerder moeten zijn geweest. Anyhow, oorzaak gevonden zou je zeggen. Niet dus. De verstopping moet verder in de afvoer zitten, en daar kom je dus niet bij behalve als je zo'n mooie ontstoppingsveer hebt.
Als je er een hebt, mogen wij die dan eventjes lenen? Krijg je een paar pilsjes die nog over zijn van het vrijgezellenfeest van Dorland, staat toch maar in de weg.

Laat maar horen! ->06-21598184

Ik heb al vaak genoeg veren bij jou achter gelaten. Wellicht werkten die niet heel ontstoppend maar het houdt een keer op he?

Mr Muscle al geprobeerd? Hadden hetzelfde probleem aan JohandeWitt namelijk... Anders; de huisbaaaaasss

Vgse heeft zo'n ding, weet niet hoe lief die zijn met uitlenen. Je zal er vast eerst een contractje voor moeten tekenen.

Die chemische troep is ideaal als je langzaamaan je afvoerbuizen van binnenuit kapot wil laten bijten. Om over het rentmeesteraspect van het gebruiken van die rommel nog maar te zwijgen. Ik heb dus maar ff zo'n veer gekocht. 2 euro bij de Maxi actie winkel, ideaal. Water stroomt weer door als vanouds.

Slotje!