Grietje_Eva

Hoi talentjes en levensgenieters,

Denk even aan het lustrum. Wat hadden we het goed met z'n allen, hè! Dat samen-gevoel komt weer terug, en wel op 1 juni. Het is niet gelukt om grip op de Spiegel te krijgen, wat jammer is, maar wat inhoudt dat er een klein kansje is dat het pop-rockconcert zelfs weer een achtertuinconcert wordt! (lees: er is nog geen locatie maar we'll fix it).

Nu is het moment: begin plannen te maken met uw mede-muzikanten! Ga na welk muziekstuk u dit jaar hebt ingestudeerd en best nog eens wilt uitvoeren. Welke GSV'er u graag wat vaker zou willen zien? (Een band-repetitie is een fantastisch excuus!) Of bedenk eens welk nummer u altijd nog eens wilde horen op een GSV-concert. Gaat u dat zelf uitvoeren? Fluistert u het in bij een muzikaal BK-genootje? Of hebt u geen idee en speelt u het daarom door naar de CKC? Ook wanneer u iets wilt zingen of spelen, maar niet weet wat of met wie, horen we het als commissie graag. Dan kunnen wij wel een bruggetje slaan.

Na pop-rockconcert, wat toch wel één van de stoerste en meest representatieve GSV-activiteiten is, hebben we traditioneel open soos. Dubbel reden om extern publiek mee te nemen!

Schrijf het op in jouw en iedereens agenda, dus. Wordt genieten!

Veel liefs van jullie CKC,

Joas, Erik V, David M, Alfred✈, Imkea, Eva

Grietje_Eva

Kom maar door hoor! :D

Is het nou in de achtertuin?

tessabos1 schreef:

Is het nou in de achtertuin?

Jaa!