Stayphanie

Oud-ledenborrel 29 april

Op vrijdag 29 april vieren we de nostalgie van Koninginnenacht met onze gewaardeerde oud-leden. De borrel van vorig jaar was druk bezocht en heel gezellig, kortom: een succes. Dit jaar hopen we weer op veel aanwezigen, ook jullie als huidige leden zijn ontzettend welkom. Deze borrel begint eerder dan een soosavond, rond 8 uur verwachten we de eerste mensen.

Qua promotie zetten we nu vooral in op Facebook en Linked-In, maar het wordt enorm gewaardeerd als iedereen zijn GSV-vrienden en familie nog een keer inlicht over dit evenement. We kunnen namelijk nog niet iedereen bereiken met de gegevens die we hebben en het zou jammer zijn als niet iedereen op de hoogte is van de borrel.

Pubquiz

De Malversacie zal een pubquiz verzorgen aan het begin van de avond. Misschien is er een prijs voor de winnaar! Daar kan je alleen achter komen als je er bent.

Tot slot: als je komt, meld je dan ook aan op Facebouk: https://www.facebook.com/events/587628854726340/

Amicale kusjes van de Malversacie

poster

nice

Als je mee wil doen aan de pubquiz kan je op de avond zelf een team vormen, maar je mag je ook vast hier opgeven! Ook als je een team zoekt, kan je dat hier delen

martijngaasbeek

Dit is vanavond al! Dus vorm en team en kom lekker pubquizen!

Als je geen team hebt of je team niet vol krijgt, komt dat wel goed op soos!

De legendarische uitslag van de pubquiz:
Op gedeelde eerste plek met 39 punten waren de teams dr. Rolf en Lippe-Biesterfeld. En op de derde plek Doxantilon met 38,5.
Doxantilon Dominant was dan weer laatste.

Tot de volgende keer!