roelleesselink

Ha! Zag dat hier nog helemaal geen topic voor bestaat. Even om uw geheugen op te frissen!

Komende woensdag 8 maart organiseert O.C.S.G. een nieuwe activiteit, namelijk de O.C.S.G.-Biddagdienst voor studenten in Groningen! Prof.dr. B. van den Toren en zijn schoondochter ds. T. Liefting zullen ons iets bijbrengen over het thema "Jij geheel anders". Daarnaast zullen we als GSV de muzikale bijdrage verzorgen en het orgel zal ook diverse liederen spelen. Het belooft een prachtige dienst te worden!

U bent op 8 maart van harte welkom in de Martinikerk. De dienst begint om 19.30u (stipt).
beschrijving

elisavroom

Ha GSV,

Het is natuurlijk fantastisch dat wij als GSV mogen schitteren op het grote podium morgenavond, maar voordat we dat podium kunnen betreden, moet er het een en ander aan techniek worden opgebouwd. Omdat de martinikerk niet veel tot haar beschikking heeft, zullen we gebruik moeten maken van ons eigen materiaal.
Is er een auto-eigenaar die morgenmiddag om 16:00 het materiaal van soos naar de martinikerk wil rijden?

U zou ons enorm helpen!

Liefs,
Uw BASIC

jeroenschipper

Ik zie op de site van O.C.S.G. dat er morgen weer een biddagdienst wordt georganiseerd, hoelaat en waar zal deze plaatsvinden?

Edit: ik zie dat dit al in het primusmailtopic is geplaatst, excuus

Haa GSV,

Om verdere verwarring te voorkomen, zoals amice Schipper helaas eerder heeft ondervonden, hierbij nog een post over de O.C.S.G. Biddagdienst!

beschrijving

U bent allemaal van harte uitgenodigd om een stukje naar de Maranathakerk te fietsen en daar om 19:30 samen stil te staan bij biddag. De Ichthus band zal spelen en verschillende verenigingen zullen bijdragen aan de dienst, zo ook GSV. Na de tijd bent u uitgenodigd om koffie en thee te blijven drinken met wat lekkers.

Wij hopen velen van u morgen te zien!! 🧡

Veel liefs,
Namens het O.C.S.G. bestuur

Bump, dit is vanavond!! 19:30 in de Maranathakerk, be there be 🟧