Senaat

Beste studentenverenigingen,

Op 22 november organiseert het IMPACT netwerk wederom een IMPACT Next activiteit. IMPACT is een open netwerk voor en door jonge christen professionals (globaal 22 - 35 jr) die elkaar via events en netwerken ontmoeten op actuele relevante thema's. Elke verbinding is er één(!) om elkaar te stimuleren in werk, relaties en samenleving herkenbaar te leven naar het voorbeeld van Jezus.

Thema van komende IMPACT Next is ‘Plek zat’. Op de arbeidsmarkt is voldoende plaats, maar wat is jouw plek? Hoe vind je jouw plek en hoe weet je of je op de goede plek zit? Deze en meer vragen komen aan bod op 22 november.

In een paneldiscussie lichten drie deskundigen het thema toe vanuit hun eigen werkplek. Vervolgens wordt er een overheerlijk buffet verzorgd en is er ruimte om door te praten in kleine groepen over het thema. De avond wordt afgesloten met een borrel. Meer informatie over de avond vind je in de bijgevoegde flyer en op de website www.impactnetwerk.nl/next.

Met vriendelijke groet,
Jolanda van Zwieten
IMPACT

Op zich wel leuk om heen te gaan. Meer mensen? Zijn er trouwens mensen die bekend zijn met deze organisatie? Ben wel benieuwd naar ervaringen.